Home Izdvojeno Ivana Kindl snimala je spot na dvije lokacije u Gorici. Ispričala nam...

Ivana Kindl snimala je spot na dvije lokacije u Gorici. Ispričala nam je kako je prošlo

Prva lokacija bila je u dvorani Gorica, a druga u parku dr. Franje Tuđmana

PODIJELITE
Foto: Alen Križaj

Ivana Kindl, naša sugrađanka inače rodom iz Požege, na društvenim mrežama se pohvalila kako su snimili spot za njen novi hit ‘Ostavljaš me samu’. Spot su snimali u Velikoj Gorici, točnije u dvorani Gorica te u parku Franje Tuđmana, a ovo je već drugi spot koji snima u našem gradu.

Spot je osmislio Dinko Šimac iz Beyond Pines Films, a Kindl nam govori kako je čitavom idejom vrlo zadovoljna. “Oduševljena sam idejom koju je smislio,zato jedva čekam da bude gotov. Video će biti fantastičan, jedva čekam da bude gotov. Art potpuni.”

Na radnim fotografijama Alena Križaja vidi se kako je s njom i osoba u crvenom, točnije, silueta koja je poteže. To je njena prijateljica Maja Popović, također iz Velike Gorice. Spot se snimao na dvije lokacije koje su Kindl dosta dobro ostale u pamćenju. “Trebalo nam je kazalište pa su nam iz Pučkog učilišta stvarno izašli u susret i omogućili da tamo snimamo. Nakon pučkog snimala sam u Tuđmancu u haljini s golim ramenima i prilično sam se smrzla. No, za dobar art sve može.”, dodala je.

Na svojim društvenim mrežama pohvalila je i ekipu s kojom je radila, navodeći kako su bili pouzdani i organizirani te da nije bilo stresa već samo dobra vibra. Priznaje i da je cijelo tijelo boli, ali ipak je osjećaj neopisivo dobar jer su odradili odličan posao.

Haljinu koju nosi izradila je Marija-Izabela Rajić, za srebrni make-up je zaslužna Kristina Hošnjak iz AOMA-e, a posebnu zahvalu dala je i Romani Pavliši. Dok čekate spot, poslušajte pjesmu u nastavku.