Home Gospodarstvo Idućeg tjedna kreću prijave za liječnički pregled prvašića. Evo kome se trebate...

Idućeg tjedna kreću prijave za liječnički pregled prvašića. Evo kome se trebate javiti

Za pregled se potrebno najaviti telefonski ili putem maila

PODIJELITE
Foto: Unsplash

Od ponedjeljka počinju prijave za liječnički pregled djeteta prije upisa u prvi razred osnovne škole u Velikoj Gorici. U obavijesti o rasporedu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta za upis u prvi razred osnovne škole u idućoj školskoj godini (2020./2021.) navodi se kako će se pregledi održavati se do 31. kolovoza.

No, s obzirom na to da je specifična epidemološka situacija i organizacijske mogućnosti, za pregled se potrebno najaviti telefonski ili putem maila. To možete napraviti radnim danom u vremenu od 13 do 14 sati, te od 18:30 do 20 sati, ovisno o tome je li tim u jutarnjoj ili popodnevnoj smjeni. Napominju kako nije potrebno raditi narudžbe neposrednim kontaktom.

Roditelji su dužni barem tri dana prije dogovorenog pregleda, dostaviti nadležnom školskom liječniku dokumentaciju putem e- maila ili je iznimno ako to nisu u mogućnosti učiniti elektronski, donijeti na upis. Uz presliku cjepne iskaznice ili ispis cijepljenja iz pedijatrijskog kartona te dodatnu liječničku dokumentaciju u slučaju drugih oboljenja djeteta, potrebno je dostaviti ispunjen upitnik s anamnestičkim podacima koji je dostupan ovdje.

Mole sve za strpljenje te preporučaju nošenje zaštitnih maski prilikom ulaska u ordinaciju. Ovdje i u nastavku pronađite cijelu obavijest te rasporede pregleda po školama.