Home Sport U HNK Goricu na posudbu stigao Rumunj iz Juventusa

U HNK Goricu na posudbu stigao Rumunj iz Juventusa

Nikad nije dobio priliku na vratima prve momčadi, ostalo je zabilježeno samo da je šest puta bio na klupi za rezerve u utakmicama Serie A

PODIJELITE

Na jednogodišnju posudbu iz torinske Stare Dame, Juventusa, u HNK Goricu je stigao 24-godišnji Rumunj, vratar Juventusa, Laurențiu Brănescu

Laurențiu Brănescu rođen je 30. ožujka 1994. godine u rumunjskom gradu Râmnicu Vâlcea, a u istoimenom klubu je i započeo karijeru. Imao je 16 godina kad su ga zapazili skauti Juventusa i u siječnju 2011. godine preselio se u Torino.

Nikad nije dobio priliku na vratima prve momčadi, ostalo je zabilježeno samo da je šest puta bio na klupi za rezerve u utakmicama Serie A. Do minuta nije mogao uz Gianluigija Buffona, Marca Storarija i Rubinha, koji su bili ispred njega, pa je počeo njegov put po posudbama.

Prvo je branio za drugoligaša Juve Stabiju, zatim za Virtus Lanciano, mađarski Haladas, ciparsku Omoniju te na koncu, posljednje dvije sezone, za Dinamo iz Bukurešta. U te je dvije sezone skupio 20 nastupa.

Brănescu, koji je za mlađe selekcije rumunjske reprezentacije skupio 27 nastupa, svoj put nastavlja u našim redovima, a u konkurenciji za nastup bit će od 5. kola HT Prve lige.