Home Izdvojeno HNK GORICA Osijek, Dinamo, Rijeka pa Hajduk

HNK GORICA Osijek, Dinamo, Rijeka pa Hajduk

Gorica sutra gostuje u Gradskom vrtu u prvoj od četiri utakmice s najboljim hrvatskim klubovima, Suk potpisao do 2023. godine

PODIJELITE

Pred nogometašima Gorice posljednje je od tri uzastopna gostovanja. Nakon što su prvo pali u Koprivnici od Slaven Belupa, uslijedila je uspješno okončana utakmica u Zaprešiću kontra Intera, da bi trilogija gostujućih dvoboja završila ove subote. Od 19 sati započet će dvoboj protiv Osijeka, momčadi koja Gorici za sada bježi samo bod na prvenstvenoj ljestvici. Kao i do sada, trener Sergej Jakirović najavljuje najbolje moguće izdanje svoje momčadi, koja će biti lišena usluge Marine, koji je u Zaprešiću zaradio crveni karton. Jakirović vjeruje i nada se da će se iz Osijeka vratiti neporaženi. A nakon toga za Goricu kao i za ostale klubove slijedi dvotjedna pauza zbog obveza reprezentacije, a poslije sve same poslastice: Dinamo, Rijeka i dva puta Hajduk. Spomenimo, da je Joey Suk, nizozemski vezni igrač indonezijskog porijekla, potpisao je novi ugovor s HNK Goricom. U pratnji supruge Cansu Dogan i petogodišnje kćerkice Jayllin, Joey je stavio autogram na ugovor koji će ga s Goricom vezati do ljeta 2023. godine.

“Sretan sam ovdje, imamo kvalitetnu momčad, a klub konstantno raste i napreduje u svakom segmentu. Želim izboriti Europu s Goricom, nadam se da ćemo u tome uspjeti u razdoblju pred nama. Životom u Hrvatskoj zadovoljna je i moja obitelj, što mi je posebno važno, a kćerkica već i razumije hrvatski”, rekao je Suk.

Goran Klobučarić