Home Izdvojeno GRADSKI BAZEN Do kraja godine građevinska dozvola za vanjske bazene

GRADSKI BAZEN Do kraja godine građevinska dozvola za vanjske bazene

Nakon odabir idejnog rješenja dogovara se glavni projekt, a Barišić očekuje kako bi do kraja ove godine mogli ishoditi i građevinsku dozvolu sa svim troškovnicima

PODIJELITE

Osvježenje je ovih dana lako pronaći i na gradskom bazenu koji je svakodnevno otvoren za posjetitelje, a tamo je organizira i sportski kamp za učenike kako bi upotpunili ljetne praznike. I dok se bezbrižno brčkamo u unutarnjim bazenima sve više priželjkujemo i koji vanjski, pogotovo kad je vani ovako sunčano i toplo. Gradonačelnik Dražen Barišić obavještava kako su na njegovom stolu četiri varijante, a koje je pokazao kolegama tijekom sjednice Gradskog vijeća prošli tjedan.

„Planiramo jedan veći i nekoliko manjih bazena s adrenalinskim sadržajima za djecu i odrasle te sadržajima za plivačke sportove“, rekao je Barišić.

Nakon odabir idejnog rješenja dogovara se glavni projekt, a Barišić očekuje kako bi do kraja ove godine mogli ishoditi i građevinsku dozvolu sa svim troškovnicima, a konkretni radovi početi iduće građevinske sezone. „Moramo svakako odrediti i vrijednost zemljišta i cijenu, pa kad ćemo znati sve te parametre bit ćemo spremni na daljnje korake“, poručio je gradonačelnik. Držimo fige pa možda se već iduće godine brčkamo na vanjskim bazenima.