Home Gospodarstvo Grad daje potpore za obnovu tradicijskog graditeljstva

Grad daje potpore za obnovu tradicijskog graditeljstva

Javni poziv za podnošenje prijava je otvoren do 02.05. 2019.

PODIJELITE

Grad Velika Gorica raspiso je javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske obnove Turopolja

Prijave mogu podnijeti svi vlasnici, suvlasnici i korisnici tradicijskih objekata na području grada Velike Gorice, a grad će dodijeliti financijske potpore u maksimalnom iznosu do 50 posto od traženog iznosa navedenog u prijavnom obrascu, a najviše do 50 tisuća kuna.

Vlasnik ili suvlasnik građevine podnosi prijavu za sufinanciranje radova pisanim putem, popunjavanjem prijavnog obrasca koji može preuzeti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, na službenoj stranici grada www.gorica.hr ili u Muzeju Turopolja na Trgu kralja Tomislava 1.
Popunjeni obrazac s priloženom odgovarajućom dokumentacijom se podnosi kao preporučena pošiljka putem pošte ili osobno u Pisarnici grada Velike Gorice, u zatvorenoj omotnici s navedenim imenom i prezimenom te adresom podnositelja prijave na adresu:

Grad Velika Gorica
Upravni odjel za društvene djelatnosti
Trg kralja Tomislava 34
10 409 Velika Gorica,
uz naznaku: “Zahtjev za dodjelu potpore za obnovu tradicijske graditeljske baštine – ne otvaraj”.

Podnositelji prijava ne mogu biti vlasnici ili suvlasnici koji imaju evidentirana dugovanja prema gradu. Javni poziv za podnošenje prijava je otvoren do 02.05. 2019. godine, a više o pravilima podnošenja prijava i potrebnoj dokumentaciji možete saznati ovdje.