Home Vijesti Gorički MOST i Suverenisti ususret izborima uz Nikolu Grmoju pozvali: “Izađite na...

Gorički MOST i Suverenisti ususret izborima uz Nikolu Grmoju pozvali: “Izađite na izbore!”

PODIJELITE
Foto: Katarina Drvodelić / Kronike Velike Gorice

Članovi MOST-a Velika Gorica i koalicijski partneri Suverenista, od kojih je dio ujedno i na izbornoj listi prve izborne jedinice, danas su uz predstavnika 6. izborne jedinice MOST-a, Nikolu Grmoju, imali druženje s građanima. Tu priliku su iskoristili da ponovno istaknu svoje planove i program, ali i da pozovu građane da ove srijede izađu na izbore.

U kampanji smo slušali razne probleme koje su nam građani govorili, a posebno upečatljivi su bili umirovljenik s malom mirovinom, mladi par koji je odselio i mlada osoba koja nije u mogućnosti kupiti stan. Svakako ćemo biti glas u Saboru, prvenstveno oko lokalne ekonomije, digitalizacije i lokalnog sporta. Živimo za 17.4. i vjerujemo u promjene. A nakon toga, kada uđemo u Sabor, vratit ću se i lokalnu politiku”, ispričao je Damir Slojšek, inače 14. kandidat na listi te pozvao svoje sugrađane na Jurjevo u Kurilovcu koje će se održati 22. travnja.

Antonio Kuliš, predstavnik liste u ime stranke Suverenista istaknuo je zadovoljstvo suradnjom. “Naša su se dva kluba najviše borila protiv korupicije što je prvi demografski problem u Hrvatskoj. Sve vas Goričane, glasače prve izborne jedinice pozivam da izađete na izbore i da glasate za demografske promjene, a ne za iseljavanje mladih i za borbu protiv korupcije“, govori Kuliš.

Nikola Grmoja istaknuo je kako mu je uvijek drago obraćati se javnosti u Velikoj Gorici te ističe kako su povjerenje, koje su u Velikoj Gorici dobili u prošlim izborima, opravdali. “Naša Marija je bila najaktivnija saborska zastupnica, ozbiljno se pripremala za sve rasprave, upućivala je konkretne prijedloge, a i urednica je našeg programa koji je izradila sa stručnjacima, a koji su svi eminentni stručnjaci pohvalili. Gorica sada ima još bolji izbor, pozivam vas sve da glasate za Mariju kao nositeljicu liste, ali i sve druge kandidate s liste”, govori Grmoja i ističe kako na ovim izborima ne izlaze samo biti saborski zastupnici, nego i biti vlas.

Bit ćemo na strani naroda, jedini smo branili slobode građana, upozoravali da nije dobar trenutak za uvođenje eura što se i pokazalo točnim. Borit ćemo se zato da ljudi ostaju u Hrvatskoj, ograničiti uvoz radne snage u Hrvatsku što ruši cijenu rada i ugrožava plaću hrvatskih ljudi, zaustavit ćemo ilegalne migracije i čuvati sigurnost hrvatskih građana”, govori i dodaje kako će im u fokusu biti obrtnici i poduzetnici, a apsolutni prioritet hrvatska obitelj. “Pozivam vas sve da izađete na izbore i podržite jedinu pravu antikorupcijsku opciju.”

Popis svih kandidata za koje možete glasati 17. travnja, možete pronaći OVDJE.