Home Izdvojeno U Gorički klub mladih dolazi vlasnica studija za ukrašavanje tijela

U Gorički klub mladih dolazi vlasnica studija za ukrašavanje tijela

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić/Ilustracija

Ovaj tjedan Gorički klub mladih, kao i uvijek, otvoren je za učenje i druženje, a umjesto dosadašnjeg termina održavanja Debate srijedom, po novom će se ona održavati petkom u 19.30.

U GKM-u se pripremaju i za jedno zanimljivo predavanje koje će se održati za tjedan dana, u utorak 27. veljače. Naime, u Veliku Goricu dolazi Irena Milina, vlasnica poznatog piercing studija Octopus u Zagrebu.

– Na ovom zanimljivom uvodnom predavanju imat ćete priliku čuti što je uopće body modification i kako netko dođe do odluke promijeniti i ukrasiti svoje tijelo, kako je to izgledalo kroz povijest, a kako to izgleda danas, gdje ćete moći vidjeti koje vrste modifikacija postoje – od plemenskih i izumrlih do modernih. Irena će nam također pričati o razlici između „body modificationa“ i „body mutilationa“, te o zakonskim regulativama o body modificationu, koje je uvijek dobro znati. Kroz Octopus, Irena želi drugima približiti svijet body modification-a, a to je ujedno cilj i ovog predavanja – najavili su u GKM-u.

Predavanje nije namijenjeno za mlađe od 16 godina.