Home Sport Gorički karatisti u borbi za ekipni naslov u Zagrebačkoj ligi, dvije zlatne...

Gorički karatisti u borbi za ekipni naslov u Zagrebačkoj ligi, dvije zlatne medalje na turniru u Sisku

PODIJELITE

Borci Karate kluba Velika Gorica u protekla dva vikenda nastupili su u 2. kolu karate lige u Zagrebu i na turniru u Sisku. U poretku Lige gorički karatisti trenutno drže drugo mjesto.

“Zagrebačka karate liga je osnovana sa ciljem pružanja što većeg broja mečeva mladim karatistima i karatisticama, što smo i mi prepoznali pa sudjelujemo već drugu godinu zaredom. Nastupili smo sa 24 natjecatelja od uzrasta učenika U12 do juniora U18. Puno odličnih borbi su pružili naši puleni, te možemo reći da smo ponosni što smo nakon 2. kola na drugom mjestu u ukupnom poretku klubova po uspješnosti. U listopadu ove godine slijedi treće i završno kolo na kojem će se proglasiti pobjednici”, rekao je trener Goran Živković.

Na turniru u Sisku petero natjecatelja osvojilo je sedam medalja. Istaknule su se Sara Banović (zlato U12, do 39 kg; srebro U14, do 39 kg) i Marina Čale (zlato U14, do 39 kg).

Borna Miletović osvojio je srebrnu medalju do 35 kg u klasi mlađih učenika te broncu do 39 kg u klasi učenika. Vito Miletović osvojio je srebro (učenici <39 kg), a Ena Lukačić broncu (učenice <39kg).