Home Izdvojeno Gorički karatisti iz Banja Luke se vratili s 11 medalja

Gorički karatisti iz Banja Luke se vratili s 11 medalja

PODIJELITE
Karate klub Velika Gorica

Juniori i kadeti Karate kluba Velika Gorica nastupili su na međunarodnom turniru Grawe Open u Banja Luci te osvojili 11 medalja. Ovaj turnir bio im je priprema za državno prvenstvo koje se održava početkom prosinca.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 1500 natjecatelja iz 117 klubova, a Karate klub Velika Gorica je u ukupnom poretku klubova završio na 12. mjestu. Klub su predstavljali Mia Mijović, Ines Grdenić, Ivor Babić, Kristijan Obrazović, Petar Orešković, Slavko Vlahinić te Ivan i Igor Vrban u ukupno 15 kategorija.

Igor Vrban je dominirao u svojoj kategoriji kadeta teške kategorije iako je u početne dvije borbe imao malih problema sa “slabijim” protivnicima. Polufinalnu i finalnu borbu uvjerljivo pobjeđuje i pokazuje da je u dobroj formi. Igor odlično radi i ekipni dio natjecanja pobijedivši u svim borbama kadetskog i juniorskog uzrasta. Ukupno odrađuje 10 borbi što je zapanjujuća brojka – poručuju iz kluba.

Petar Orešković je osvojio i juniorsku i kadetsku broncu, a Ines Grdenić je nastupala i u seniorskoj konkurenciji iako je njezina kategorija -50kg te u odličnim bormbama došla do bronce.

ZLATO: Igor Vrban – kadeti (+70kg)
SREBRO: Ines Grdenić – juniorke (-53kg), Ivan Vrban – juniori (-76kg), Ekipno – juniorke
BRONCA: Ivor Babić – juniori (-55kg), Petar Orešković – juniori (-55kg), Petar Orešković – kadeti (-52kg), Ines Grdenić – seniorke (-61kg), Mia Mijović – juniorke (-48kg), Ekipno – kadeti, Ekipno – juniori