Home Izdvojeno Gorički glazbenik singlom upozorio na stanje u našem društvu

Gorički glazbenik singlom upozorio na stanje u našem društvu

PODIJELITE

Lošim stanjem u našem društvu pogođen je širok krug naših sugrađana, ali njihove priče rijetko dolaze na naslovne strane. Ulogu promotora ‘potreba i želja’ javnosti preuzeli su naši umjetnici koji se u društvenoj preraspodjeli moći sve više približavaju društvenoj margini. Samim time oni imaju sve manje toga što bi mogli izgubiti i počinju svojim umjetničkim djelovanjem jasno artikulirati probleme i devijacije unutar našeg društva. Jedan takav je i naš sugrađanin Robert Kordić. Ovaj kantautor u svom društveno angažiranom singlu ‘Anarhija’ pozabavio se problemima hrvatskog društva.

-‘Anarhija’ je prvi singl kojim se Robert Kordić, kantautor iz Velike Gorice, nakon dugogodišnjeg bavljenja glazbom odlučuje predstaviti javnosti. Pjesma je ironičan osvrt na trenutno stanje svijesti svuda oko nas. – najavili su singl iz Umjetničke udruge ‘Tigrova Glava’.

Za pjesmu je napravljen i video spot u produkciji Vidokk Visuals-a, a režiju potpisuje Tvrtko aka Vidokk.

U pripremi je i album koji bi trebao izaći krajem ove godine pod nezavisnom etiketom ‘Tigrova Glava’, a na njemu će se naći kompletan dosadašnji autorski opus ovog velikogoričkog kantautora.