Home Vijesti Goričke večeri: Ovog petka nastupa Magazin

Goričke večeri: Ovog petka nastupa Magazin

Grupa će izvesti neke od svojih najvećih hitova poput "Rano, ranije", "Piši mi", "Put putujem"..

PODIJELITE

U petak, 17. svibnja 2024. u 20:00 sati, u Parku dr. Franje Tuđmana, održat će se koncert grupe Magazin u sklopu ovogodišnjih Goričkih večeri. Grupa će izvesti neke od svojih najvećih hitova poput “Rano, ranije”, “Piši mi”, “Put putujem”, “Tri sam ti zime šaptala ime”, “Simpatija”, “Kemija” te mnoge druge.

Grupa Magazin već 43 godine djeluje na glazbenoj sceni, a tijekom tog razdoblja imala je sedam pjevačica, pri čemu je Andrea Šušnjara trenutno najdugovječnija članica s trinaest godina rada s ovom grupom. Ulaz na koncert je besplatan.

Goričke večeri ove godine donose brojne zanimljivosti za ljubitelje zabave. Idućeg tjedna, 25. svibnja, na pozornicu stiže Jole koji će svojim ‘zabavnjacima’ podići atmosferu do usijanja, dok će Pavel 24. svibnja spojiti rock i pop na velikoj pozornici.

Publiku će 18. svibnja zabaviti i Metaklapa koji će svojim jedinstvenim izvedbama najvećih metal hitova u klapskom stilu osigurati nezaboravno glazbeno iskustvo. I ove godine će se u sklopu Goričkih večeri održati Oldtimer show, kino u parku na otvorenom i brojne druge zanimljive radionice.

Ulaz na sve programe je besplatan, a cijeli program možete pronaći OVDJE.