Home Izdvojeno Google digitalna garaža na temu društvenih mreža

Google digitalna garaža na temu društvenih mreža

Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji

PODIJELITE

Ako nije na Facebooku kao da se nije ni dogodilo, rečenica je koja bi sasvim sigurno mogla zamijeniti onu staru, a s istim nastavkom- “Ako nije u medijima…”

Društvene mreže postale su medij kojem se danas okrećemo kako bi promovirali i predstavili sami sebe, ali ono još važnje, i u zadnje vrijeme sve češće- proizvod ili uslugu koju nudimo.

Zato razvojna agencija VeGoRa poziva goričke poduzetnike i obrtnike na još jednu besplatnu radinicu u sklopu Google digitalne garaže, pod nazivom „Podrobno proučite društvene medije“

Za početak, podrobno proučite u zapišite vrijeme i mjesto: srijeda, 27.veljače od 17 do 20 sati u Vijećnici POU, na adresi  Zagrebačka 37. Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj. Predavač je Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja te certificirani Google partner za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics.

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje. Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama, ali se moraju prijaviti, a to mogu učiniti ovdje.