Home Izdvojeno Glasajte za vrtić Lojtrica jednim klikom i pomozite im da dobiju titulu...

Glasajte za vrtić Lojtrica jednim klikom i pomozite im da dobiju titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj

Među 56 vrtića iz 42 grada našao se i vrtić Lojtrica iz Velike Mlake

PODIJELITE
Foto: Facebook

Portal gradonačelnik.hr provodi novi projekt Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj između 56 Hrvatskih vrtića. Među njima se našao i vrtić ‘Lojtrica’ iz Velike Mlake.

U natjecanje su uključeni vrtići iz 42 grada s područja čitave Hrvatske, a izbor se provodi na Facebook stranici portala. Tamo su objavljene fotografije svih prijavljenih vrtića za koje možete glasati. Glasovanje traje do ponedjeljka, 16. prosinca kada će se brojati lajkovi i objaviti pobjednici.

“Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže.”, pozivaju s portala.

Foto: Facebook

Ovim izborom su željeli na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane. “Izuzetno nas veseli da smo već u prvom izboru probudili ovako veliki interes i pozitivne reakcije, te s velikim uzbuđenjem očekujemo samo glasovanje i izbor.”

Fotografije vrtića Lojtrica za koje možete glasovati pronađite na OVOM LINKU.