Home Izdvojeno GKM ponovno otvoren! Maturanti, dođite na ponavljanje za maturu

GKM ponovno otvoren! Maturanti, dođite na ponavljanje za maturu

Gorički klub mladih nastavlja s regularnim programom i debatama, a za ponavljanje za maturu su potrebne prijave

PODIJELITE

Nakon već gotovo dva mjeseca, Gorički klub mladih ponovno je otvorio svoja rada i radi po svojem starom radnom vremenu. Osim vraćanju uobičajenim događajima i programima kao što su debata i GO radionica do kraja sezone nastojat će ostvariti čim više zanimljivih i kvalitetnih evenata, koji će naravno biti u skladu s propisanim mjerama.

Jedan od njih, koji će se posebno svidjeti maturantima, je besplatno ponavljanje za maturu koje će se održati od 1. do 6. lipnja – od ponedjeljka do subote.

Instruktori na ponavljanju će biti volonteri Goričkog kluba mladih koji inače drže instrukcije iz različitih predmeta. “Poanta predavanja nije učenje polaznika gradivu, obzirom da će se odvijati kratak period pred maturu, već ponavljanje naučenog gradiva i pojašnjavanja dijelova koje učenik ne razumije.# Učenici će instruktore slušati na terasi koja će se pretvoriti u otvorenu učionicu gdje će se moći osigurati dovoljan razmak od ostalih.

Za sudjelovanje, zbog broja polaznika, potrebne su prijave, a one se šalju putem maila na gorickiklubmladih@gmail.com. Potrebno je samo napisati ime i prezime, gradivo za koje traže dodatno pojašnjenje i navesti koje predmete žele slušati.

Mjesta su ograničena, a prijave se mogu slati do nedjelje, 31. svibnja u 21 sat. Više o samom eventu možete pogledati OVDJE.