Home Kultura Galerija Galženica: Humanitarnoj inicijativi ‘Jedna kuća više’ pridružila su se još dva...

Galerija Galženica: Humanitarnoj inicijativi ‘Jedna kuća više’ pridružila su se još dva autora

Akcija je pokrenuta s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za izgradnju kuće obitelji Bjelajac iz Majskih Poljana, a doznali smo i cijene radova koje možete kupiti

PODIJELITE
Humanitarnoj akciji za potresom pogođena područja pridružili su se akademska slikarica Tisja Kljaković Braić i fotograf Milan Šabić, koji su se u Galeriji Galženica predstavili na izložbi ”Nova normalnost: prostori svakodnevice”.
Za donaciju humanitarnoj inicijativi ‘Jedna kuća više’
koja je pokrenuta uz podršku Zaklade Solidarna s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za izgradnju kuće obitelji Bjelajac iz Majskih Poljana, nakon što je u potresu potpuno uništena njihova stara kuća i prateći gospodarski objekti, o čemu više možete pročitati ovdje, zauzvrat dobijete jedan od radova koje su umjetnici donirali u humanitarne svrhe.

Evo kako možete sudjelovati i vi

Cijene radova kreću se između 100 i 350 kuna. Nakon što odaberete željeni rad, potrebno ga je rezervirati slanjem e-maila na galerija.galzenica@pouvg.hr te ostaviti osobne podatke za dostavu rada. Nakon što dobijete potvrdni e-mail da je rad rezerviran, donirajte iznos koji je naznačen na našoj Facebook stranici uz odabrani rad, na broj računa Zaklade Solidarna za akciju Jedna kuća više.
– Nakon što nam dostavite potvrdu o uplati, odabrani rad vam šaljemo poštom, odnosno možete ga i osobno preuzeti u Galeriji Galženica. Poštarina se plaća pri preuzimanju. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i solidarnosti – poručili su iz Galerije Galženica.