Home Izdvojeno Fotografije Josipa Škofa u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb

Fotografije Josipa Škofa u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb

PODIJELITE

Zaljubljenik u fotografiju i zrakoplovstvo Velikogoričanin Josip Škof, spojio je svoje dvije ljubavi u jedno. Tako je nastala izložba ‘Gradimo budućnost – novi putnički terminal’. Izložba je danas otvorena u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

– Avione pratim od malih nogu, njima sam okružen cijeli život. Kako je fotografija moja velika strast, odlučio sam to dvoje povezati u jednu galeriju. Sretan sam što sam kao mali Velikogoričanin utkao dio sebe u povijest i budućnost napredka moga grada Velike Gorice. – rekao nam je Josip Škof.MZLZ otvornje izlozbe novi terminal Josip Skof (2)Na petnaest fotografija nastalih početkom prosinca prikazano je gradilište u cjelini, te detalji samog putničkog terminala u gradnji.

– Drago mi je što je prepoznat umjetnički pristup stvaranja fotografija. Tu su posebni kutovi i određeni načini snimanja. Fotografirao sam i u takozvani zlatni sat kada je Sunce dosta nisko i sjene su mekane. Takva atmosfera fotografijame čini posebnima. – otrkio nam je fotograf Škof.

Djela velikogoričkog fotografa na putničkom terminalu Međunarodne zračne luke Zagreb možete razgledati do proljeća slijedeće godine.

[print_gllr id=36768]