Home Izdvojeno FOTO Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata pobjednici 6. Chill & Grilla

FOTO Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata pobjednici 6. Chill & Grilla

Evo tko je imao najbolji roštilj i gibanicu

PODIJELITE

U nedjelju se u Etno naselju Novo Čiče održao šesti po redu Chill & Grill. Kao i godina do sada okupilo se mnogo posjetitelja, ali i brojni natjecatelji. U pripremi najboljeg roštilja pred stručnim žirijem natjecalo 30 ekipa, a i ove godine je bilo organizirano natjecanje u pripremi najbolje gibanice.

“Danas se sve vrti oko broja 30, imamo 30 ekipa na ovih 30 stupnjeva, 29 primjeraka gibanica i 35 primjeraka automobila na izložbi Oldtimer kluba Turopolje. Uz to je i 15ak motocikala Tur Bikersa. Procjenjujemo da je oko 1000 ljudi, odlično je!”, govori nam organizator Stipo Duvnjak, predsjednik KUD-a Čiče Novo Čiče te zahvaljuje svima na potpori.

Veliku zahvalu su organizatori primili i od gradonačelnika Krešimira Ačkara. “Svake je godine sve veći broj posjetitelja i sudionika što zaslužuje poštovanje, ali i stvara poticaj svima koji se bave ovakvim radom da uvijek mogu obogatiti društveni život svog mjesta. Kao Grad ćemo i dalje podržavati ovu manifestaciju, kao i sve slične”, izjavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je i sam uživao u sunčanom danu s građanima.

Posjetitelji su osim isprobavanja finog roštilja imalil priliku uživati i u nastupima KUD-ova. Nastupali su KUD Mičevec, KUD Slavuj iz Bukevja i KUD Čiče Novo Čiče sa svojim pomladcima.

Natjecanje za najbolju gibanicu održalo se po drugi puta, a žiri je imao sladak, ali nimalo lak zadatak. “Drago mi je da Chill & Grill uzastopno raste. Konkurencija u gibanicama je ove godine još veća što znači da je veća zainteresiranost. Drago nam je da se turopoljci ovako druže i da se organiziraju ovakve lijepe manifestacije. Nadam se da će biti još novih projekata”, govori nam Maja Toth, direktorica Turističke zajednice Velike Gorice.

Pobjednici u pripremi roštilja na 6. Chill & Grill-u bili su Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata, drugo mjesto pripalo je Mjesnom odboru Jagodno, a treće Tur Bikers MC.

Najbolju gibanicu imala je Natalija Kovačićek, drugo mjesto pripalo je Ružici Trbić, a treće Ivančici Zetković i Društvu žena Pešćenica.