Home Izdvojeno FOTO Prvi dan škole! U klupama 675 prvašića

FOTO Prvi dan škole! U klupama 675 prvašića

S današnjim danom službeno počinje i Škola za život za učenike petih razreda

PODIJELITE

Prvi je dan škole. Torbe na leđima, udžbenici i radne bilježnice koje je osigurao Grad Velika Gorica mališanima su podijeljene. S današnjim danom službeno počinje i Škola za život za učenike petih razreda. Ipak, u tom je segmentu država zakasnila pa će obećane radne bilježnice i tablete ipak još malo pričekati.

U velikogoričke osnovne škole u klupe je prvi put sjelo 675 učenika prvih razreda, a za njihovu sigurnost ovih dana brine prometna policija i vatrogasci. Na prvi dan škole pozdravili su ih i gradski čelnici, dočekale su ih novoobnovljene škole i školske klupe, a sreću im je zaželio i gradonačelnik, Dražen Barišić. Grad je dao i slobodan dan svim zaposlenicima čiji klinci kreću u prvi razred.

” Kako bi prvi dan škole bili uz svoje mališane zaposlenici gradskih ustanova i poduzeća, a koji su roditelji đaka prvaka, dobili su slobodan dan. Naš grad je prijatelj djece i željeli smo omogućiti da najvažniji dan u početku njihovog obrazovanja provedu sa svojim djetetom. Školarce su danas dočekale uređene i obnovljene škole kao i besplatni udžbenici i radne bilježnice na klupama. Svima želim uspješnu i sretnu školsku godinu punu znanja, smijeha i novih prijateljstava”, napisao je, među ostalim, gradonačelnik Barišić.

 

Stigle su nam i vaše fotografije:

“Nije prvašić.. Ali je bilo suza od srecć kaj odlazi na maturalac “
“7.razred,4. razred, 2. razred i vrtić. S osmjehom na licu u nove pobjede”
Prvašići u PŠ Buševec