Home Crna Kronika FOTO Bizaran i nesvakidašnji prizor u Kučama

FOTO Bizaran i nesvakidašnji prizor u Kučama

Neslužbeno saznajemo kako se oko jame nalazila sigurnosna ograda, no da su je nepoznati delikventi odlučili baciti

PODIJELITE
Foto: Čitatelj

U Kučama je jutros osvanuo nesvakidašnji prizor. Naime, kako se čini po fotografiji čitatelja, osobni automobil je otklizao u jamu u kojoj se nalazi voda. Jama se nalazi na izlazu iz Ulice Miroslava Krleže, a koja je po riječima mještana, iskopana u sklopu projekta Aglomeracije te je tamo u ovom stanju već oko tri mjeseca.

Saznajemo i kako se oko jame nalazila sigurnosna ograda, no da su je nepoznati počinitelji odlučili baciti u jamu te da je tamo nema već duže od tjedan dana.

Na mjestu gdje je otvorena rupa predviđena je crpna stanica za potrebe projekta Aglomeracije. Nakon što je (pod)izvođač radova krenuo s radovima na crpnoj stanici, ista se napunila podzemnom vodom te se rupa dodatno proširila te ju nije sanirao. Nažalost, unatoč našem apelu na izvođača radova, rupa je ostala i
dalje neoznačena i neograđena te je u rupu upao osobni automobil.“, navode iz MOST-a Kuče.

Također, oko prostora jame nema nikakvih drugih znakova upozorenja. Na tom dijelu ceste nema niti javne rasvjete. Iz policijske postaje nisu upoznati sa situacijom te navode da će više informacija imati sutra. Također nije niti poznato ima li ozlijeđenih osoba, no kako se čini, slučaj nije prijavljen.