Home Izdvojeno Fiš je vruć i baš je za pet!

Fiš je vruć i baš je za pet!

Građani se na Veliki petak gostili fiš paprikašem koje je za njih kuhao i besplatno dijelio HDZ

PODIJELITE

Petak. Tržni centar. 10 sati. Ima li boljeg i prometnijeg vremena u tjednu nedaleko najprometnijeg gradskog punkta- autobusnog kolodvora? Na Veliki petak idu zadnje pripreme za Uskrs, treba ukrasiti blagdanski stol, pisanice, kupiti šunkicu, popis je dugačak. No, odlična prilika da građani u danu malo zastanu bio je vrući fiš paprikaš koji je već drugu godinu zaredom na Veliki petak dijelila Gradska organizacija HDZ-a Velike Gorice. Mlade snage pripremile su dovoljan broj porcija, a tržni centar mirisao je na ribu.

 

“Prvi put jedem fiš i odličan je. Nikad ništa bolje nisam jela”, govori nam gospođa Janja koja je stigla iz susjedstva, tu ima štand na tržnici. Ivan je stigao iz Kobilića. Fiš nije preskočio. “I vruć je i dobar. Ma fiš u petak je baš za pet, uz odlično vrijeme i druženje”, govori nam.

Zadovoljni su i organizatori za koje se nadamo da je i njima ostao bar koji zalogaj. Predsjednik goričkog HDZ-a Krešimir Ačkar govori nam kako je ovo prilika da se susretnu i druže s građanima, požele im sretan Uskrs i obilje Božjeg blagoslova, a što je i u tradiciji njihove stranke.