Home Izdvojeno Evo tko su Goričani nominirani za Oskar znanja!

Evo tko su Goričani nominirani za Oskar znanja!

"Jako smo ponosni na njih.", komentirao je i gradonačelnik, Dražen Barišić.

PODIJELITE

Oni su među najboljima u Hrvatskoj. Mladi ljudi koji kroz svoje obrazovanje postižu sjajne rezultate. Prepoznaje ih svake godine MInistarstvo obrazovanja koje s Hrvatskom zajednicom županija i Agencijom za odgoj i obrazovanje dodjeljuje prestižnu titulu- Oskar znanja.

Među nominiranima našlo se i šestoro Goričana, koji ostvaruju vrhunske rezultate u svojim školama, a to su Fran Babić, Dora Dijanić, Luka i Nika Cundeković, Nika Lučan Grgić i Tina Krmpotić.

Priznanja će im biti uručena 27. i 28. lipnja. Tina i Nika nagradu će primiti u Hrvatskom glazbenom zavodu, a Franu, Dori, Luki i Niki nagrade će biti uručene na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

“Jako smo ponosni na njih. Svake godine naši učenici ostvaruju izvrsne rezultate i svake ih je godine malo više nego one prošle. Imamo najbolje učenike, najbolje sportaše, vatrogasce, značajne ii vrijedne ljude i u akademskoj i znanstvenoj zajednici. Sa zadovoljstvom mogu reći da naše društvo ima visok standard, a drago nam je kad su i naša djeca na tom putu”, komentirao je gradonačelnik Dražen Barišić.