Home Izdvojeno Emotivan dan u Okuju: Održao se malonogometni turnir u čast preminulom Petru...

Emotivan dan u Okuju: Održao se malonogometni turnir u čast preminulom Petru Bartoliću

"On i njegova cijela obitelj bili su na svakoj manifestaciji, sudjeluju u svakoj radnoj akciji i zbog toga smo njima i njemu morali odati neko priznanje. Nadamo se da ćemo to činiti i narednih godina"

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

U Okuju se danas po prvi puta održava malonogometni turnir u spomen na tragično preminulog mladog nogometaša Petra Bartolića. Emotivan je ovo dan za sve sudionike i mještane kada se na ovaj, poseban način prisjećaju svog sumještana.

Krešimir Dalić, tajnik Sportskog društva Okuje, ispričao nam je kako su željeli odati počast preminulom Petru, ali i njegovoj cijeloj obitelji: “Pero je bio član naše momčadi, prošle godine nam je bio jedan od ključnih igrača. Osim toga je njegova cijela obitelj na svakoj manifestaciji, sudjeluju u svakoj radnoj akciji i zbog toga smo njima i njemu morali odati neko priznanje. Nadamo se da ćemo to činiti i narednih godina.”

Na malonogometni turnir su prijave pristigle već u prva dva dana nakon objave. Ukupno sudjeluje 12 momčadi. Stigli su naši prijatelji iz Mraclina, a zahvaljujemo svima koji su se odazvali. Uz malonogometni turnir posjetiteljima nude gastro ponudu, a kasnije će nastupati i bend “Prava stvar”. “Pokojni Petar je s bratom stalno slagao razglas za taj bend pa su i oni tim povodom došli svirati za svog Peru. Sva sredstva koja će se prikupiti na turniru namijenjena su njegovoj obitelji.”, objašnjava Dalić.

Kako navodi, od Grada su također imali podršku te su na traženo uvijek dobili odgovor. Uz njihovu pomoć su sredili i golove na igralištu. “Čestitam organizatorima, Sportskom društvu Okuje na ovoj prije svega divnoj gesti sjećanja na Petra.”, navodi gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Kako izgleda danas u Okuju, pogledajte u nastavku: