Home Izdvojeno Djed i Baka Božićnjak s vilenjacima stižu u Veliku Goricu

Djed i Baka Božićnjak s vilenjacima stižu u Veliku Goricu

Šašavi vilenjački vikend trajat će od petka, 22. do nedjelje, 24. prosinca, a održat će se i Humanitarni vilenjački buvljak koji organiziraju VG Buvljakuše.

PODIJELITE

I ove godine u Veliku Goricu stiže božićna čarolija zvana Selo Djeda i Bake Božićnjak. S obzirom na to da su Djedica i vilenjaci u ovo predbožićno vrijeme jako zaposleni, u naš grad doći će na samo tri dana. Selo će pokraj Osnovne škole Eugena Kumičića biti otvoreno u petak, 22. prosinca u 12 sati te time počinje Šašavi vilenjački vikend u društvu Djeda i Bake Božićnjak te njihovih veselih vilenjaka. Trajat će do nedjelje.

– Sva tri dana Šašavog vikenda odvijat će se niz edukativnih, kreativnih, rekreativnih i zabavnih radionica za djecu predškolske i školske dobi, a paralelno će se organizirati i slikanje s Djedom i Bakom Božićnjak – kažu organizatori.

Organiziran je i Šašavi vilenjački poligon – edukativno kreativno vježbalište za najmlađe na kojem će se djeca kroz nekoliko zanimljivih stanica poligona, sami ili u paru, na fora i zabavan način rekreirati i imati prilike vidjeti da nam vježbanje, rekreacija i sport itekako mogu biti zabavni i zanimljivi, pogotovo u društvu vilenjaka.

Održat će se i Humanitarni vilenjački buvljak koji organiziraju VG Buvljakuše. Trajat će od petka do nedjelje od 10 do 15 sati. – Dođite i pošašavite! Postanite dio velikogoričke božićne čarolije – poručili su organizatori.