Home Izdvojeno Dinamo sa sjajnim Oršićem svladao Goricu

Dinamo sa sjajnim Oršićem svladao Goricu

Pobjeda prvaka Hrvatske na Gradskom stadionu

PODIJELITE

Iako se očekivalo da bi Gorica mogla pružiti puno veći otpor i možda i ugroziti Dinamo, nažalost, to se nije dogodilo. Dinamo je odnio pobjedu na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Krajnjih 4:2 posve je realan ishod. Doduše, do prvog pogotka gostiju Gorica je imala terensku inicijativu, dvije poluprilike. Ali, sve se je u potpunosti promjenilo nakon što je Dinamo u samo tri minute dva puta svladao Kahlinu. Učinili su to Miroslav Oršić i Damian Kadzior. U nastavku gosti su ubrzali, ubacili u još veću brzinu, posebno fantastični Oršić i na kraju upisali konačnih 4:2.

Golove za momčad Sergeja Jakirovića polučili su Kristijan Lovrić i Joey Suk. Bili su to golove za smanjenje na 1:3 i 2:4. Tri od četiri pogotka za Zagrepčane dao je Oršić.

Nakon isključenja Perića, pred kraj utakmice, Gorica je pojačala pritisak, ali bez učinkovitosti. U svakom slučaju, nema smisla previše tugovati za ovim gubitkom, u neku ruku, posve je očekivan. Slijedi nastavak zaista teškog niza za Goricu. Već sljedeći vikend idu na noge Rijeci, a potom im dolazi Hajduk. Prvo u Kupu, pa zatim u prvenstvu.

Goran Klobučarić