Home Izdvojeno Danas bodrimo naše Vatrene, a sutra svi na doček!

Danas bodrimo naše Vatrene, a sutra svi na doček!

Kad dobiva i kad gubi Hrvatska se srcem ljubi!

PODIJELITE
Foto: Arhiva 2018.

Naša reprezentacija će danas u 16 sati spremno dočekati Maroko u borbi za broncu. Već dosadašnji rezultati odličan su uspjeh za naše Vatrene, ali i naše domaće dečke Marcela Brozovića i Antu Budimira. Neovisno o tome kakav će rezultat biti, očekuje se velika zabava jer Hrvatska se voli kad gubi i kad pobjeđuje.

Nakon današnjeg spektakla slijedi doček Vatrenih koji prije Zagreba dolaze u naš grad. Ranije je bilo rečeno kako će možda stići u periodu između 15 i 17 sati, a potvrda HNS-a je da slijeću u 17:10 sati. Građani Hrvatske i svi ljubitelji veličanstvene igre mogu pozdraviti hrvatsku reprezentaciju od njenog dolaska u goričku Zračnu luku „Franjo Tuđman“ do Trga bana Josipa Jelačića, a gdje je od 16 sati organiziran zabavno-sportski program.

Najavljeno je da će iz Zračne luke ‘Franjo Tuđman‘ do vatrogasaca u Savskoj doći zatvorenim autobusom, a zatim se premjestiti u otvoreni i nastaviti put na Trg. Promet se odvija u redovnom režimu uz povremene kratkotrajne prekide zbog prioritetnog prolaska vozila s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i članovima stručnog stožera i to sljedećom trasom:  Zračna luka „Franjo Tuđman“  – Fizirova – Zagrebačka – Čvor Buzin – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Ulica Hrvatske Bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta  – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića

Duž cijele trase kretanja kolona vozila se kreće uz pratnju službenih policijskih vozila i pratnju policijskih motorista, uz zračnu potporu Zrakoplovne jedinice policije.

I ove godine možemo očekivati veliki doček i da naši građani neće razočarati. Očekuju se veliki koncerti i zabava. Redatelj programa bit će Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.