Home Izdvojeno Članstvo bira predsjednika GO HDZ-a

Članstvo bira predsjednika GO HDZ-a

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Danas su na rasporedu unutarstranački izbori za predsjednika GO HDZ-a Velika Gorica. Kandidaturu su u ponovljenom postupku, skupivši 75 potrebnih potpisa podrške, predali Krešimir Ačkar i Tomislav Lukšić, obojica iz Gradića. Kampanja je bila oštra, no oba su kandidata pozvala na postizborno zajedništvo. I Ačkar i Lukšić obećali su HDZ-ovcima povratak na teren, afirmaciju i dijalog članstva i tijela stranke. Podsjetimo, od prošle godine unutarstranački izbori u HDZ-u odvijaju se po načelu jedan član – jedan glas.luksic-ackar-hdz

Ačkar je obećao da će Velika Gorica biti u prvoj zoni ZET-a, besplatan prijevoz za umirovljenike, upravljanje sredstvima na razini mjesnih odbora, obnovu prometnica, izgradnju vodovoda i odvodnje na cjelokupnom području Velike Gorice. Temelj Lukšićevog programa racionalizacija je gradske uprave i poduzeća. Novac od prirodnog odljeva radne snage preusmjerit će, obećaje, za poticanje privatnog poduzetništva i otvaranje radnih mjesta u realnom sektoru. Lukšić je obećao osnovati i nestranačko savjetodavno tijelo.vrtić klinci predsjednik izbori (3)

Kako bilo, danas će oko 2400 goričkih članova HDZ-a odlučiti o svom novom stranačkom šefu. Dvadeset i dva biračka mjesta otvorena su od 8 do 19 sati, a iz HDZ-a poručuju da će izborni rezultati biti poznati čim se glasovi prebroje.