Home Najave ČETVRTI ČETRTEK Sve o porodu, uz priču i vježba

ČETVRTI ČETRTEK Sve o porodu, uz priču i vježba

Porod u pokretu je radionica za sve trudnice koje osjećaju da je prirodno kretati se u porodu, ali nisu sigurne koje položaje mogu zauzimati

PODIJELITE

Prvi ovogodišnji Četrti četrtek u gradskoj knjižnici namijenjen je ženama koje planiraju trudnoću, čekaju porod ili žele podijeliti svoja iskustva, zdravstvenim djelatnicima i djelatnicama koji rade s trudnicama, ali i svima onima koji žele biti stvarna podrška ženama prije, za vrijeme i nakon poroda.

Porod u pokretu je radionica za sve trudnice koje osjećaju da je prirodno kretati se u porodu, ali nisu sigurne koje položaje mogu zauzimati kako bi si olakšale trudove i samo rođenje bebe.

“Naučene smo u medijima vidjeti žene koje leže dok rađaju, pa pretpostavljamoda i mi  moramo leći kad uđemo u rađaonu. No kretanje pomaže i mami i bebi -objasniti ćemo zašto”, poručuju voditeljice Ivana Lovrić i Jela Ravnjak, Velikogoričanke, porođajne edukatorice strastvene u želji da podrže, informiraju i osnažuju roditelje u trudnoći, porodu i roditeljstvu.

“Pričat ćemo i vježbati jer najbolje je isprobati teoriju na vlastitom tijelu. Zbog toga ponesite joga matove (ili dekicu ili slično) i udobnu odjeću”, pozivaju edukatorice.

Radionica je u četvrtak, 23.siječnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.