Home Izdvojeno U Centru za socijalnu skrb podijeljeni pokloni najmlađima

U Centru za socijalnu skrb podijeljeni pokloni najmlađima

PODIJELITE

Najmlađim korisnicima Centra za socijalnu skrb Velika Gorica, čije obitelji imaju najniža primanja, danas su podijeljeni prigodni blagdanski paketi. Slatkiše je dobilo 173 djece iz 76 obitelji, a svaka obitelj na poklon je dobila i kuhanu šunku.

– Djeca su naša budućnost, slatka briga, obveza, radost i veselje. Nastojimo im svaki blagdan učiniti ljepšim s poklonom kojeg dobiju od našeg Grada. Darove dijelimo prigodno za Uskrs. Uglavnom su to prehrambeni artikli. Stručnim radnicima u dijeljenju paketa pomognu i učenici koje uvijek pozovemo. Tako i oni uče pomagati onima koji su u potrebi – rekla nam je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Velika Gorica Marija Žirović.U vrećicama su se osim slatkiša našli i suhomesnati proizvodi, namazi, sokovi. U dijeljenju poklon paketa pomogli su učenici Područne škole Rakitovec.

Nadolazeći blagdan Uskrsa Centar će simbolično proslaviti i s 215 odraslih korisnika koji će svoje poklon pakete s prehrambenim artiklima i higijenskim potrepštinama dobiti sutra. Sva sredstva za poklone osigurao je Grad Velika Gorica.