Home Izdvojeno Bubi ponovno stiže u Veliku Goricu

Bubi ponovno stiže u Veliku Goricu

PODIJELITE

Na adresu Kronika Velike Gorice stiglo je pismo ogorčenog roditelja. Kao što smo najavljivali, vlakić Bubi za Dan grada vozio je besplatno mališane. Barem je trebao. Jučer u 13.50 roditelji i djeca bili su ispred Pučkog otvorenog učilišta, kao i vlakić Bubi. No vozača nije bilo nigdje. Čitateljica kaže kako su do 14.45 čekali, a potom je iz Pučkog otvorenog učilišta izašao vozač te se sam odvezao vlakićem. Djeca su naravno ostala uplakana. – Bez ikakvog objašnjenja zašto, ostavio je svu djecu u suzama, a roditelje u nevjerici. – napisala je razočarana majka.

Kako je Turistička zajednica grada Velike Gorice organizirala vožnju Bubijem, tražili smo ih objašnjenje za jučerašnji događaj. Odgovor direktorice Turističkog ureda TZ Velike Gorice, Milade Mesarić donosimo vam u cijelosti.

Poštovani roditelji, draga djeco,

Turistička zajednica zna koliko je djeci vožnja vlakićem po svome gradu nezaboravan doživljaj. Zato smo angažirali vlakić Bubi u povodu rođendana Grada. U nedjelju, na sam rođendan vlakić je vozio u prijepodnevnom i popodnevnom terminu za  djecu u pratnji roditelja. Ponedjeljak je bio predviđen za vožnje organiziranih skupina iz velikogoričkih vrtića, ali naravno i za svu ostalu djecu.

Zašto vlakić nije vozio u ponedjeljak do 15 sati kako smo objavili tehničke je prirode, ležaj kotača je pukao pa vozač nije smio voziti male putnike dok se to ne promijeni. Na žalost, vozač nije tu informaciju podijelio s roditeljima koji su čekali polazak vlakića, a to je najbolja potvrda da je čovjek ključ uspjeha u turizmu kao i svim drugim uslužnim djelatnostima.

U znak isprike za neizvršenu uslugu u ugovorenom obujmu vlasnica vlakića Bubi ponudila je besplatan novi termin, a Turistička zajednica će doplatiti još tri sata vožnje te najavljujemo da će vlakić Bubi ponovo voziti kroz Veliku Goricu u nedjelju, 27.12.2015. od 14 do 18 sati.

Srdačan pozdrav,

Milada Mesarić

Direktorica Turističkog ureda