Home Izdvojeno Brzo čitanje je i za odrasle! Naučite tehnike za brže i lakše...

Brzo čitanje je i za odrasle! Naučite tehnike za brže i lakše učenje

Cilj je naučiti učiti točno onoliko koliko je potrebno kako bi se nešto naučilo – mudro učiti – i time dobiti više vremena za slobodne i sportske aktivnosti te općenito aktivnosti koje nisu vezane uz fakultet i posao

PODIJELITE

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica objavila je upise u grupe za studente i odrasle. Iako se možda nekima čini kao da su radionice mudrog učenja namijenjene za djecu, iz ovih radionica mnogo mogu naučiti i odrasli.

Kako navode iz škole, cilj programa jest da studenti, ali i svi ostali ostali uče radije, brže i svrsishodnije, a da pri tom sve što nauče mogu godinama koristiti i nadograđivati u kasnijim fazama života, u daljnjem fakultetskom obrazovanju odnosno kroz poslovnu karijeru. “Jednom riječju, u Školi brzog čitanja i mudrog učenja razvijamo tzv. ‘learnability’, odnosno kapacitet za funkcionalno učenje. Sve tehnike kojima učimo u sklopu Škole brzog čitanja i mudrog učenja imaju zadatak aktivirati obje moždane hemisfere čime je moguće riješiti i standardne probleme u čitanju te generalno učenju: slabu koncentraciju, slabo ili sporo razumijevanje, nedovoljno pamćenje, nedostatak vremena, lako gubljenje motivacije ili preosjetljivost na vanjske podražaje.”, objašnjavaju.

Konkretni rezultati programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja razlikuju se ovisno o uzrastu polaznika, njihovoj motivaciji, iskustvima i potrebama. Cilj ove škole jest naučiti polaznike učiti točno onoliko koliko je potrebno kako bi se nešto naučilo – mudro učiti – i time dobiti više vremena za slobodne i sportske aktivnosti te općenito aktivnosti koje nisu vezane uz fakultet i posao. Za više informacija, ispunite obrazac na OVOM LINKU.