Home Rekreacija Akrobatski rock’n’roll klub Gorica osvojio četiri medalje u četiri kategorije

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica osvojio četiri medalje u četiri kategorije

Zlato su osvojili najmlađi natjecatelji kluba

PODIJELITE

Protekle subote, 22. listopada održan je kvalifikacijski turnir u akrobatskom rock’n’rollu u Popovači u organizaciji Rock’n’roll kluba Limbo Rock. Na natjecanju su nastupili mladi plesači iz velikogoričkog kluba ARRK Gorica i ponovno su ostvarili fantastične rezultate. Plesači su se natjecali u četiri kategorije i u sve četiri su osvojili medalju.

Prvu zlatnu medalju nakon ljetne pauze osvojili su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović, najmlađi natjecatelji kluba, u kategoriji Mini. U kategoriji Malih formacija 3 natjecale su se dvije formacije iz kluba i obje su ostvarile vrhunski rezultat. Formacija Lollipop osvojila je srebrnu medalju, a formaciji Pahuljice je za par bodova izmakla medalja te su natjecanje završile na 4. mjestu.

U kategoriji Malih formacija 2 cure iz formacije Butterfly popele su se na pobjedničko postolje i osvojile srebrnu medalju. Najstarije natjecateljice ARRK Gorice, formacija Bubblegum, plesale su se u kategoriji Juniorskih ženskih formacija i svojoj bogatoj kolekciji medalja pridodale su i onu brončanu s ovog natjecanja.

Sljedeći turnir koji ih očekuje je 5. studenog u Slavonskom Brodu. Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.