Home Izdvojeno Adventski sanduk knjiga na Galženici- jednu uzmeš, jednu daš

Adventski sanduk knjiga na Galženici- jednu uzmeš, jednu daš

Možete u knjizi ostaviti listić s porukom ili kontaktom pa je moguće da se ostvare nova poznanstva i prijateljstva pa čak i ljubavi

PODIJELITE

Imate li dobru knjigu koju ste pročitali i želite da je i drugi pročitaju i osjete dobrobit kvalitetnog štiva? Želite dijeliti korisne informacije i mudrost iz knjiga? Pridružite se akciji područne knjižnice Galženica u mjesecu čarobnog i nezaboravnog darivanja. Donesite knjigu u Knjižnicu Galženicu, ostavite ju u Adventskom sanduku knjiga i uzmite za sebe neku drugu koju je netko na isti način ostavio!

Možete u knjizi ostaviti listić s porukom ili kontaktom pa je moguće da se ostvare nova poznanstva i prijateljstva pa čak i ljubavi, temeljene na istim afinitetima, pozivaju iz knjižnice.

Prosinac, zadnji mjesec u godini, mjesec je čarobnog, nezaboravnog darivanja i blagdana, mjesec u kojem se više družimo i jedni drugima izražavamo lijepe želje za dobro zdravlje, uspjeh na poslovnom i privatnom planu, ali i mjesec u kojem kao da završava nešto staro i počinje novo. Neka ovo bude savršen prosinac uz Božićno povezivanje.”, žele u knjižnici.