Home Crna Kronika 64-godišnjakinja na Uskrs zaustavljena s 2,7 promila u krvi

64-godišnjakinja na Uskrs zaustavljena s 2,7 promila u krvi

Zabilježen je i 47-godišnji muškarac koji je Ogulincu u subotu napuhao 2.92 promila

PODIJELITE

Gorička policija je za vrijeme vikenda provela akciju pojačanog nadzora vozila i vozača te su ukupno utvrdili gotovo 50 prekršaja, od kojih je najveći broj prekršaja nepropisne brzine kretanja vozilom.

Posebno zabilježeni su bili muškarac od 47 godina te žena od 64 koji su zaustavljeni u vožnji pod utjecajem alkohola.

U nedjelju, na Uskrs je oko 21:55 sati 64-godišnja žena upravljala osobnim automobilom kolnikom Ulicom Andrije Kačića Miošića u Velikoj Gorici, gdje je nadzorom utvrđeno da je upravljala pod utjecajem alkohola od 2.72 g/kg. Ista je isključena iz prometa i smještena u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zabilježen je i 47-godišnji muškarac koji je također u subotu, u 15,05 sati upravljao osobnim automobilom kolnikom Zagrebačke ulice u mjestu Ogulinec, gdje je nadzorom utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 2.92 g/kg. Kao i gospođa pod utjecajem alkohola i ovaj vozač je isključen iz prometa i smješten u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a redovnim putem protiv njega će se podnijeti Optužni prijedlog.

U vrijeme provođenja akcije nije se dogodila niti jedna prometna nesreća, a tijekom ostalog perioda vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.