Home Gospodarstvo Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici

Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Manifestacija AIRVG2017 – Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici, kao početak provođenja projekta ”Velika Gorica – Grad Zrakoplovstva”, održat će se 13. svibnja na prostoru ZTC-a Sisačka 39E, od 10-19 sati, a u slučaju lošeg vremena, manifestacija će se prebaciti na 14. svibnja. Organizator je Grad Velika Gorica i Zrakoplovno-tehnički centar Velika Gorica kao domaćin.

Manifestacija se sastoji od nekoliko segmenata: aeromiting, izložbeni (izložba aviona i ”otvorena vrata” ZTC-a), sajamski dio te gastronomski i zabavni program.

Sajamski dio manifestacije uključuje: izlagače s područja Velike Gorice (malo i srednje poduzetništvo, OPG), izlagače tematski vezani uz djelatnosti zrakoplovstva (prioritet imaju tvrtke s područja Velike Gorice, ali prijaviti se mogu izlagači iz cijele Hrvatske). U ovom djelu uključuje se i suradnja na projektu ”Festival poduzetništva, obrta i OPG-a – Moja poduzetna Hrvatska”. U ugostiteljskom djelu manifestacije prioritet u prijavi imaju ugostitelji s područja Velike Gorice (usluživanje hrane, pića i slastica).

Grad Velika Gorica uputio je Javni poziv (traje do 21. travnja 2017.) izlagačima za sudjelovanje na manifestaciji.  Dokumenti koji se trebaju dostaviti su motivacijsko pismo (osnovni podaci tvrtke, obrta ili OPG-a, prijedlog vizuala, način sudjelovanja te navesti proizvode ili usluge koje bi prezentirali) te preslika izvatka iz sudskog/obrtnog registra. Dokumentaciju treba dostaviti u pisanom obliku ili osobno, u zatvorenoj omotnici s imenom i prezimenom te adresom podnositelja prijave, na adresu:

Grad Velika Gorica
Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU
Šetalište Franje Lučića 15
10410 Velika Gorica

Upravni odjel izvršit će odabir izlagača sukladno raspoloživom kapacitetu izlagačkog prostora. Po potrebi, može se zatražiti dodatna dokumentacija i obrazloženja. Sve ostale informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica ili putem telefona 01 552 05 22 ili e-maila poduzetnistvo@gorica.hr.