Home Najave VIKEND! Napišite pismo Djedu Božićnjaku, dođite na Meritas, Sarmijadu, cirkuski cabaret…

VIKEND! Napišite pismo Djedu Božićnjaku, dođite na Meritas, Sarmijadu, cirkuski cabaret…

Večeras u 20 sati koncert će održati grupa Meritas, a prije toga od 16 sati je lutkarska predstava "Škola mudrolija učiteljice Rene"

PODIJELITE

Vikendi u prosincu uvijek su puni događanja, pa je tako i prvi vikend “Prosinca u Gorici” popunjen već od ranih jutarnjih sati. Najviše aktivnosti je u Božićnom selu gdje je za najmlađe od jutra Vilenjački poligon aktivna igraonica za djecu, a tu je i pisanje pisama Djedu Božićnjaku.

Večeras u 20 sati koncert će održati grupa Meritas, a prije toga od 16 sati je lutkarska predstava “Škola mudrolija učiteljice Rene”, od 17 sati je Božićna radionica prstima, a u 19 pišemo pisma Djedici.

U nedjelju počinjemo već u 10 sati Igraonicom Djeda Božićnjaka, te nastavljamo uz pisanje pisama, a u bogatom programu koji će potrajati do 19 sati u Božićnom selu, tu je i Vilenjačka škola, a stiže i mađioničar Štimac.

Na prostoru oko Turističke zajednice čeka vas Sarmijada od 13 sati, koju smo već ranije najavili OVDJE, od 19:15 je predstava “Trio La-La-La” veselog putujućeg cabareta, te u 20 sati adventski koncert grupe Nazaret. I ne zaboravite ove nedjelje palimo drugu adventsku svijeću od 18 sati.