Home Izdvojeno Velikogoričke princeze i na Jadranu slave Trnoružičinu djevojačku večer

Velikogoričke princeze i na Jadranu slave Trnoružičinu djevojačku večer

PODIJELITE

U tijeku je ljetna turneja predstave “I živjele su sretno” Scene Gorica. Počela je u nedjelju, 6. kolovoza na Ljetnoj pozornici na Rabu te se nastavila na Frankopanskom kaštelu u Krku. Za predstave se tražilo mjesto više, a za to je zaslužna odlična gluma princezi Mije Krajcar, Doris Pinčić Rogoznice, Jelene Hadži-Manev te Selme Mehić. Sinoć su nastupile i na Festivalu “Glumište pod murvom” u Skradinu gdje su konkurirale nagrađivanim hrvatskim kazalištima na jubilarnom, desetom izdanju Festivala.

Foto: POU Velika Gorica/Facebook

– Nakon sinoćnje sjajne izvedbe na festivalu “Glumište pod murvom” u živopisnom Skradinu, predstava Scene Gorica – “I živjele su sretno?” večeras u 21 sat nastupa na Ljetnoj pozornici Woodstock u Drnišu. Naše princeze malo odmiču od obale, ali joj se uskoro opet vraćaju – poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Foto: POU Velika Gorica/Facebook

Ljetna turneja goričkih princeza traje do nedjelje, 13. kolovoza. Sutra nastupaju na Ljetnoj pozornici Gradina u Solinu, zatim u petak na Imotskoj sili u Imotskom, u subotu u Teatrinu “Dva ferala” u Bolu te turneju zatvaraju u nedjelju na Citadeli u Marini.

Ako se nalazite u jednom od ovih mjesta ne propustite pogledati kako zaista izgleda Trnoružičina djevojačka večer.