Home Izdvojeno Sve udruge djece branitelja na jednom mjestu

Sve udruge djece branitelja na jednom mjestu

Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica je na svoju prvu godišnjicu od osnivanja organizirala 1. Sportske igre

PODIJELITE

Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica je na svoju prvu godišnjicu od osnivanja organizirala 1. Sportske igre i to u nedjelju, 2.prosinca. Prvi put su se sve udruge djece branitelja našle na istom mjestu, pozvali su iz svake udruge i županije po nekoliko članova, a nadaju se kako će ih dogodine biti i više. Udruge koje su sudjelovale su Udruga djece hrvatskih branitelja Zagreb, Udruga djece branitelja Pakrac – Lipik, te Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata ( središnjica) te njihove podružnice po županijama : Splitsko – Dalmatinska županija Karlovačka županija Sisačko- moslavačka županija Brodsko- Posavska županija Osječko- Baranjska županija Vukovarsko- Srijemska županija.
Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica u nogometu je osvojila 1.i 2. mjesto, u graničaru 1.mjesto, u tačkama 1.mjesto, u igri sa narančom 1.mjesto, u disciplini žlica i loptica 3.mjesto i u potezanju užeta 2.mjesto. “Ovim putem pozivamo svu djecu branitelja da nam se jave i pridruže radu Udruge”, pozivaju.