Home Izdvojeno STOLNI TENIS Kvarneru neizvjestan dvoboj protiv Velike Gorice

STOLNI TENIS Kvarneru neizvjestan dvoboj protiv Velike Gorice

Neuspješan vikend za velikogoričke igračice i igrače u prvenstvenim susretima 5. kola

PODIJELITE

Nastavljeno je natjecanje u 1. ligi skupina Zapad za stolnotenisače i stolnotenisačice. Nažalost, oba velikogorička sastava doživjeli su neuspjehe. Igračice su poražene dva puta, a igrači jednom, i to u sjajnom, vrlo neizvjesnom susretu.

Stolnotenisačice Velike Gorice imale su dvostruki program i u oba navrata su poražene sa istovjetnih 1:4. Prvo su izgubile od Jaske, uz jedinu pobjedu Zare Ilić, da bi nekoliko sati kasnije gostovali u Dugom Selu i okončale susret s istim rezultatom kao u Jastrebarskom – 1:4. Opet je slavila samo Zara Ilić, dok su njezine kolegice Magdalena Bradić i Mia Ivanković upisale poraze u svojim dvobojima. Bez obzira na ova dva poraza, Velika Gorica je ostala četvrta na prvenstvenoj ljestvici.

U muškoj konkurenciji, Velika Gorica je protekli vikend imala samo jedan nastup. Bili su u Rijeci protiv Kvarnera vrlo blizu trijumfa, ali su na kraju ipak poraženi sa 3:4. Dva boda je upisao odlični Marko Habijanec, a jedan je dodao Martin Petrović, uz jedan gubitak. U odlučujućem susretu poraz je ubilježio Marko Dolibašić. Velika Gorica je nakon pet odigranih kola na petom mjestu.

Goran Klobučarić