Home Izdvojeno UDOMI ME: Kron ima samo četiri mjeseca, prava je maza i čeka...

UDOMI ME: Kron ima samo četiri mjeseca, prava je maza i čeka baš vas

Na prvi pogled Kron ne izgleda tako mlad jer će biti većeg rasta, ali zaigranost i mahanje repićem odaje njegove godine (mjesece)

PODIJELITE
Kroz rubriku Udomi me već ste upoznali mnoge pse koji su svoje vrijeme provodili (ili još uvijek provode) u Skloništu za životinje Velika Gorica. Mnogi su, srećom, već pronašli svoj zauvijek dom, no uvijek postoje novi psi koje vam želimo predstaviti.

Ovog puta vam predstavljamo Krona, preslatko štene koje ima četiri mjeseca. Na prvi pogled Kron ne izgleda tako mlad jer će biti većeg rasta, ali zaigranost i mahanje repićem odaje njegove godine (mjesece). Kron je cijepljen i čipiran. Voli se maziti i voli pažnju, a posebno skakati i trčati okolo.

Kron traži nekoga tko će ga voljeti maziti, ali i tko će ga rastrčavati jer je vrlo aktivan i baš takve ljude najviše voli.

Budite tu za Krona, pokažite mu život kakav zaslužuje i dođite po njega u Sklonište za životinje u Jagodno. Ako želite njemu ili nekom drugom psu uljepšati život možete se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom!