Home Izdvojeno Počinje INA Delta Rally, autobusi voze izmijenjenom trasom

Počinje INA Delta Rally, autobusi voze izmijenjenom trasom

PODIJELITE

Zbog održavanja automobilističke utrke, 42. INA Delta Rallyja, sutra i u subotu, doći će do izmjene na trasama autobusnih linija koje kreću s terminala Glavni kolodvor, javlja ZET.

Linije 268 i 330 sa Glavnog kolodvora vozit će uobičajenom trasom Ulicom Hrvatske bratske zajednice, nastaviti lijevo na Slavonsku aveniju te prometovati Avenijom Marina Držića i Avenijom Dubrovnik do Avenije Većeslava Holjevca odakle nastavljaju uobičajenom trasom.

Za vrijeme posebne organizacije prometa, autobusno stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica zapad bit će izmješteno na stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica-jug, dok će autobusna stajališta Bundek, Muzej suvremene umjetnosti i Sopot biti izvan funkcije.

O ostalim izmjenjenim linijama autobusa informacije možete pronaći ovdje.

Na automobilističkoj rally utrci na prometnicama u Dugom Selu, Zagrebu, Sljemenskoj cesti te državnoj cesti D29 od Kašine prema Mariji Bistrici, sudjelovat će oko 46 automobilističkih posada. Radi osiguranja utrka, javljaju u PUZ-u, uspostavit će se privremena regulacija prometa kojom je predviđena potpuna zabrana prometa za sva vozila i pješake, a više o tome pročitajte ovdje.