Home Izdvojeno Platforma pozitivnih vibracija, tulum u 100-tki i ‘Različiti’ na Danima mladih

Platforma pozitivnih vibracija, tulum u 100-tki i ‘Različiti’ na Danima mladih

PODIJELITE

Nastupom trubača i plesne skupine Umjetničke škole Franje Lučića, u četvrtak su otvoreni 7. Dani mladih Velike Gorice. Ovogodišnja manifestacija obilježena je glazbom i glazbenom kreativnošću, kojom se organizator želi približiti mladima i afirmirati je među njima kao medij za njihov izričaj.

danimladih2015-30.jpg

—–– Mi smo potpuno otvoreni da zapravo čujemo i od građana , ali i od mladih ideju kako ih pokrenuti da nam se pridruže. Mi i ovim programom stavljamo veliki naglasak na aktiviranje mladih u lokalnoj zajednici. Želja nam je da postanu aktivni građani našeg grad – rekla je Mirna Gajski Jolić, voditeljica projekta ‘Mladi u fokusu’.

PLATFORMA POZITIVNIH VIBRACIJA,TULUM U 100-tki i ‘RAZLIČITI’

Platforma pozitivnih vibracija, tulum u 100-tki i ‘Različiti’ na Danima mladihVečeras je na rasporedu Platforma pozitivnih vibracija na kojoj će nastupiti Ivana Banfić, Bojan Aleksić i Feral Instinct te Dino Jelušić, koji će s mladim Goričanima podijeliti svoja glazbena i životna iskustva. Osim u dobrom glazbenom ritmu, posjetitelji će moći uživati i u besplatnoj projekciji filma ‘Različiti’, koja je omogućena zahvaljujući Pučkom otvorenom učilištu.

– Mislili smo održati projekciju na otvorenom, ali nas je vrijeme natjeralo da se preselimo u kino dvoranu. Večer završavamo programom u Klubu 100, gdje će nastupiti Oscar band – izjavio je Mario Dilberović, predsjednik Savjeta mladih Grada Velike Gorice.

Manifestacija završava u subotu nastupom poznatih stand up komičara Peđe Bajovića i Zvonka Kođića u caffee baru Dobar dan i tulumom u Klubu 100.

[print_gllr id=30753]