Home Izdvojeno Park.POS usluga zamijenila parkirne listiće

Park.POS usluga zamijenila parkirne listiće

PODIJELITE

Park.POS nova je usluga velikogoričkog Komunalca koja olakšava građanima plaćanje parkirnog mjesta. Na prodajnim mjestima Tiska mogu kupiti ili produžiti parkirnu kartu za sve zone u gradu, no neće dobiti listić, dovoljno je reći registracijsku oznaku automobila i platiti vremenski period u kojem će vozilo biti parkirano. Naplata automatizmom dolazi u sustav gdje kontrolori mogu provjeriti za koje vozilo je karta plaćena.

– Za naše građane to znači da prilikom parkiranja na javnom parkiralištu mogu doći do kioska Tiska, platiti parkirnu kartu za sat, dva ili koliko želi ostati i ne trebaju se više vraćati ostavljati nekakav dokaz da su to napravili – rekao nam je direktor VG Komunalca Dragan Perić.

Usluga će građanima biti još dostupnija. Na bilo kojem Tisku u Hrvatskoj građani će moći kupiti parkirnu kartu za velikogoričko područje.

– To je jako bitno za naše kolege, susjede i prijatelje iz Velike Gorice koji rade u Zagrebu da ne moraju dolaziti u grad, nego mogu produžiti ili kupiti kartu na bilo kojem Tisku u državi- istaknuo je Perić

Za sada se karta na ovakav način može kupiti na Tisku u Galženici. Tijekom slijedeceg tjedna to će biti moguće na svim prodajnim mjestima Tiska u gradu.