Home Najave Ovog tjedna počinje Božićni sajam knjiga u POUVG, a neke cijene bit...

Ovog tjedna počinje Božićni sajam knjiga u POUVG, a neke cijene bit će snižene više od 50 posto

Ako tražite poklone za Božić, knjiga je uvijek dobar dar

PODIJELITE

5. prosinca u predvorju Pučkog otvorenog učilišta počinje već tradicionalni Božićni sajam knjiga koji će trajati do 20 prosinca. Posjetiteljima će na sajmu biti predstavljena izdanja Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

“Naše knjige prije svega posvećene su velikogoričkom kraju – bilo tematski, bilo autorski. Knjige su različite – od monografija, publicistike, beletristike, knjiga za djecu i slikovnica, poezije… Svatko može pronaći nešto za sebe.”, navode na svojoj stranici.

Od 1980. godine u Biblioteci Albatros Pučkog otvorenog učilišta objavljeno je skoro 200 knjiga, što je respektabilan broj. Knjige su u najvećoj mjeri posvećene zavičajnim velikogoričkim temama. Raznovrsne su: monografije, romani, poezija, knjige za djecu, publicistika, znanstvene knjige. “Trudimo se da izdanja budu vrijedna i zanimljiva, a grafički privlačna.”, dodaju.

Napominju kako je knjiga i lijep poklon te nešto što ostaje kao trajna vrijednost. Glavna prednost ovog Božićnog sajma knjiga je to što se mogu kupiti po iznimno povoljnoj cijeni – uz popust od čak 50 posto i više.