Home Najave Što ovog tjedna možete gledati u Kinu Gorica? Imamo cijeli pregled

Što ovog tjedna možete gledati u Kinu Gorica? Imamo cijeli pregled

U Kinu Gorica ovog tjedna možete pogledati tri filma, ponešto za svaku generaciju

PODIJELITE
Foto: Screenshot / Youtube

Ako se nakon šetnje po blagdansko ukrašenim goričkim ulicama želite malo ugrijati, a opet i pogledati nešto zanimljivo, svratite do Kina Gorica. Kino program vrlo je sličan onome koji ćete naći u Zagrebu, ali je karta dosta niže cijene.

Dok ćete u Zagrebu za film u 2D produkciji platiti oko 35 kuna (ovisno o vremenu projekcije i filmu), u Kinu Gorica cijena za 2D projekciju je 23 kune, a za 3D projekcije 28 kuna. Izvukli smo pregled filmova koje možete pogledati ovog tjedna u Kinu Gorica.

Last Christmas

Mlada Kate, koja dolazi iz bivše Jugoslavije, tumara Londonom i radi posao u Božićnoj trgovini, a splet nesretnih okolnosti njen život pretvara u pravu avanturu. Tom ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere. Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela, uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvi puta čuti i nikada objavljene pjesme.

Trajanje: 102 minute
Režija: Paul Feig
Uloge: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding
Vrijeme projekcije: 5., 6., 9. u 20 sati i 8.12 u 20:30 sati

Ideš? Idem!

Kako bi izliječila slomljeno srce nakon prekida s Franom te iz inata ipak otišla na njihov planirani put u Istanbul, Veronika pristaje priključiti se avanturi na poziv prijateljice Kaje: njezin prijatelj iz djetinjstva Vid vozit će ih od Zagreba do Istanbula. Uvijek spreman na izazove, Vid krade djedov stari kombi te s Veronikom i Kajom kreće na roadtrip preko Srbije i Bugarske do Turske…

Trajanje: 90 minuta
Režija: Ljubo Zdjelarević
Uloge: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar, Vid Juračić
Vrijeme projekcije: 5., 6., 9. u 18 sati i 8.12 u 18:30 sati

TUGA I SLAVA / Dolor y gloria

Uspješan redatelj Salvador usred je kreativne krize. To ga potiče na promišljanje o godinama prošlosti – djetinjstva u 60-im godinama 20. stoljeća, selidbe s roditeljima, prve ljubavi, boli zbog prekida, ali i ranog otkrivanja svijeta filma.

Trajanje: 113 minuta
Režija: Pedro Almodovar
Uloge: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Nora Navas
Vrijeme produkcije: 3.12 u 20:30 sati