Home Crna Kronika Ostali bez kobasica, špeka i kulena

Ostali bez kobasica, špeka i kulena

PODIJELITE

Vlasnici pušnica u Šćitarjevu i Obrezini nisu imali sreće tijekom noći s 18. na 19. prosinca. Nepoznati kradljivac provalio je u njih te odnio sve suhomesnate delicije koje je pronašao. Vrijednost pokradenih kobasica, špeka i ostalih suhomesnatih proizvoda u ova dva slučaja procijenjena je na 17,5 tisuća kuna.

LOPOVI ORDINIRALI ZA BADNJAK I BOŽIĆ

Tijekom Badnjaka na području Velike Gorice dogodile su se dvije provale u obiteljske kuće iz kojih je ukradena manja suma novca. Prva provala dogodila se između 19 i 22 sata u Šenoinoj ulici, kada je nepoznati lopov provalio u obiteljsku kuću i iz nje ukrao 1 500 kuna. Druga provala dogodila se u Novom Čiču između 20 i 22,30 sati. Nakon što je provalio u kuću, provalnik je ukrao novac, ženski novčanik s dokumentima i tablet te se s plijenom uputio u nepoznatom smjeru. Šteta je procijenjena na 2 tisuće kuna.

Na Božić između 17,50 i 19,30 sati provaljeno je u stan u Podbrežnici, iz kojeg je lopov ukrao zlatni i srebrni nakit vrijedan oko 30 tisuća kuna.

UHVAĆENI PROVALNICI KOJI SU DEVASTIRALI OSNOVNU ŠKOLU NA BADNJAK

Velikogorička policija uhvatila je dvojicu 19-godišnjaka iz Zagreba koji su tijekom noći s 23. na 24. prosinca provalili u Osnovnu školu Eugena Kumičića. Ukrali su veći broj računala i monitora, te napravili štetu od 26 tisuća kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje.