Home Izdvojeno OK Goricu sutra čeka utakmica odluke

OK Goricu sutra čeka utakmica odluke

PODIJELITE
FOTO: Ilustracija

U borbu za doigravanje Gorički odbojkaši nisu dobro krenuli. Dva uzastopna poraza bez bodova nije start kakav su očekivali.
Ispred njih su još četiri utakmice i ako u tim utakmicama ostvare pobjede ostanak im je zagarantiran. Utakmice koje ih čekaju su protiv ekipe OK Rovinja, gostujuća utakmica protiv MOK Mursa Osijek te završna utakmica protiv OK Šibenik 91 koja će se igrati u Velikoj Gorici.

Ne mogu reći koji je točan razlog ovih poraza, ali po meni najzaslužnije su pogreške koje su nam se zalomile u bitnim trenucima igre dok se rezultat lomio. Tu zasigurno u prilog drugim ekipama ide iskustvo. Mi smo gotovo svi mladi igrači koji tek trebaju stasati u odbojkaškom svijetu i naravno da taj imperativ da moramo sve pobijediti utječe na nas i našu koncentraciju. No, bitno je da mi vjerujemo u sebe, a i znamo da naši navijači vjeruju u nas“ – rekao je srednjak OK Gorice Davor Cota.

Sutra, 27. veljače u 18h sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica odigrat će se utakmica protiv OK Rovinja. Dođite i podržite naše odbojkaše.