Home Izdvojeno Novi ‘Let’s go out party’

Novi ‘Let’s go out party’

PODIJELITE

U subotu od 19.00 do 22.00 sata zakazan je novi ‘Let’s go out party’ u Clubu 100. Posjetitelje očekuju zanimljivi sadržaji poput karaoka , plesnih i glazbenih nastupa. O tome kako se možete prijaviti na Let’s go out party možete saznati u svojoj školi ili na Facebook stranici Let’s go out.

– Prvi Let’s go out party zabilježio je zavidan uspjeh. Sudjelovanje djece u životu zajednice je potrebno i važno, ne samo za djecu, nego i za odrasle. Let’s go out party je primjer koji djeci pokazuje da aktivno sudjelovanje u zajednici može odgovoriti na njihove potrebe i da se o svim problemima s kojima se djeca susreću može i treba razgovarati. – poručili su iz Grada.

Program je namijenjen učenicima sedmih i osmih razreda osnovne škole te učenicima prvih razreda srednje škole. Tijekom boravka djece u prostoru kluba bit će strogo zabranjeno točenje alkohola i konzumiranje cigareta. Na popisu će se moći naći samo djeca čiji su roditelji potpisali suglasnost, a zaštitarska služba neće dozvoliti ulaz osobama koje nisu na njemu.

U projektu uz Grad kao partneri sudjeluju i velikogoričke škole te Policijska postaja Velika Gorica.