Home Izdvojeno Na Tjednu dizajna Zagreb predstavila se tvrtka Galeković design

Na Tjednu dizajna Zagreb predstavila se tvrtka Galeković design

PODIJELITE
Foto: Jelena Galeković

Na ovogodišnjem, četvrtom po redu Tjednu dizajna Zagreb izlagala je tvrtka Galeković design, a predstavljala ju je dizajnerica interijera i produkt dizajnerica Jelena Galeković. Na posjećenoj manifestaciji ova velikogorička tvrtka predstavila je svoj inovativni proizvod – namještaj za hotelske sobe.

Foto: Jelena Galeković

– Galeković design tvrtka je specijalizirana za dizajn, opremanje i uređenje interijera. Osnovna djelatnost tvrtke je uređenje stambenih i poslovnih prostora te dizajn namještaja koji izgledom i funkcionalnošću zadovoljava potrebe, individualnost i stil života svakog klijenta. Usluge tvrtke obuhvaćaju sve korake u uređenju interijera: izmjere prostora, savjetovanje, izradu tlocrta, projektiranje, dizajn interijera, 3D-vizualizaciju prostora te izradu namještaja – poručuju iz Galeković designa.

Foto: Jelena Galeković

Tjedan dizajna Zagreb (#tdzg) najveće je događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu i jedini dizajn festival koji aktivira cijeli grad. Organizira velike izložbe dizajna, predavanja, panele, radionice, prezentacije, pop-up trgovine, gostovanja nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera. U suradnji s Državom partnerom izložbu dizajna hrvatskoj se publici predstavlja recentna scena Države partnera. Tjedan dizajna održava se od 2014. godine s ciljem povezivanja dizajnera i gospodarstvenika (B2B) te popularizacije dizajna u najširoj javnosti (B2C). Prošle godine Tjedan dizajna posjetilo je više od 18 tisuća posjetitelja.

Foto: Jelena Galeković