Home Izdvojeno Goričani dominirali na Prvenstvu Zagrebačke županije

Goričani dominirali na Prvenstvu Zagrebačke županije

PODIJELITE

Karatisti Karate kluba Velika Gorica osvojili su 34 medalje na nedavno održanom Prvenstvu Zagrebačke županije u katama i borbama. Na turniru u Jastrebarskom nastupili su natjecatelji iz osam klubova koji su se natjecali u 250 kategorija raznih uzrasta. Goričani su nastupili u 39 kategorija i osvojili 12 zlatnih, 10 srebrnih i 12 brončanih medalja. S tim rezultatom gorički klub našao se na prvom mjestu u ukupnom poretku u borbama.

– Iznimno nas vesele nastupi naših najmlađih članova i članica koji napreduju iz turnira u turnir, te od kojih sa pravom očekujemo da nastave rezultate Ines Grdenić, Kristijana Obrazovića i Igora Vrbana, te mnogih drugih. Sa prvenstvom Zagrebačke županije možemo reći da završava još jedna uspješna sezona, iako nekoliko natjecatelja nastupa još krajem lipnja na velikom međunarodnom turniru u Salzburgu, te početkom srpnja na Svjetskom kupu u Umagu u sklopu kojeg će se održati veliki karate kamp u trajanju sedam dana na kojem sudjelujemo. – poručili su iz kluba.

U Umagu će i trener Goran Živković pokušati položiti ispit Svjetske karate federacije i dobiti licencu koja bi mu omogućila da i dalje vodi našu žensku juniorsku i mlađe seniorsku reprezentaciju.